Heeft u een vraag over onze diensten of wilt u een offerte aanvragen?

Of bel: 0348 - 45 22 49

Over ons

G.G. Rietveld & Zn. B.V. is een gerespecteerd en betrouwbaar dienstverlener als het gaat om logistieke dienstverlening.

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Internationaal transport van zeecontainers in West Europa
  • Transport & distributie
  • Op & Overslag

Dagelijks ondersteunen wij Fabrikanten, import- & exportbedrijven, expediteurs & rederijen door voor hen logistieke & klantgerichte oplossingen te bedenken waarbij kwaliteit, flexibiliteit en klanttevredenheid het uitgangspunt is in al onze werkzaamheden.
Door optimalisatie van onze bedrijfsprocessen en deze op juiste wijze toe te passen willen wij een aantrekkelijk partner zijn voor onze klanten. Hoge mate van kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie zullen bijdragen aan een duurzame relatie met onze klanten.

Historie

G.G. Rietveld Transport is opgericht in 1939 door G.G. Rietveld in Benschop. Het bedrijf bestond uit een gedeelte "transport" en een gedeelte "fruitteelt". Met de in der tijd tweedehands in gebruik genomen vrachtwagens werden voornamelijk fourage, landbouwproducten, en fruit vervoerd. Behalve het eigen geteelde "fruit" werd spoedig voor diverse bedrijven binnen de provincie maar ook voor bedrijven door het gehele land fruit naar diverse veilingen, en andere gewenste bestemmingen getransporteerd.

Stukgoed

Omstreeks de vijftiger jaren werd ook de weg naar de steeds maar groeiende havenstad Rotterdam gevonden. Er volgde uitbreiding, er werd voor diverse klanten en opdrachtgevers voornamelijk stukgoed vervoerd in zowel huiftrailers als open auto's & combinaties in binnen en buitenland.

Introductie zeecontainervervoer

Eind jaren zestig werd een compleet nieuwe transportmodaliteit geïntroduceerd; "de zeecontainer". G.G. Rietveld rolde langzaam in deze modaliteit. Door het groeiende aandeel van de zeecontainers volgde spoedig uitbreiding. G.G. Rietveld behoort vanaf het eerste uur tot de containervervoerders.

Vernieuwing

In 1989 droeg G.G. Rietveld zijn bedrijf over aan zijn 4 zonen. Echter koos men spoedig voor een modernere bedrijfsvoering. In 1991 werd een nieuw pand gebouwd. Het pand was nu beter van toepassing op de dagelijks veel voorkomende werkzaamheden. De locatie is voorzien van: Kantoorruimte, loods en buitenterrein voor op- & overslag van goederen, parkeerterrein/ wasplaats/ tankplaats voor de vrachtwagens allen in eigen beheer. In 2018 heeft de derde generatie haar intrede gedaan binnen het bedrijf op deze manier kunnen wij uitdagingingen in de toekomst blijvend het hoofd bieden. 

geschiedenis over ons