Heeft u een vraag over onze diensten of wilt u een offerte aanvragen?

Of bel: 0348 - 45 22 49

Container transport

Wij zijn de experts in het vervoeren van Containers binnen Europa! Het nationaal en internationaal Container vervoer behoort tot onze dagelijkse veel beoefende bezigheden. Binnen dit aanbod kunt u ons beschouwen als een zeer betrouwbare, erkende Container vervoerder en tevens als logistiek-, dienstverlener.

Zeecontainer vervoer

Veelal vanuit en naar de haven van Rotterdam en Antwerpen verzorgen wij uw Containervervoer door heel Europa. Dit kan een eenmalig Container transport zijn maar kan ook op projectmatige basis zijn. Grote aantallen en partijen organiseren wij dagelijks voor onze klanten.

Ook verzorgen wij het Containervervoer van en naar andere Europese havens en achterland terminals. Desgewenst wordt lading op een andere modaliteit geplaatst. Door de juiste toepassing en snelle service worden wachttijden verkort en lege kilometers gereduceerd. We verzorgen het Containertransport op roundtrip basis maar ook verzorgen wij one way Containertransporten van en naar Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Het Internationaal Container vervoer organiseren wij naar elke gewenste bestemming in Europa. Landen waar wij veel op rijden zijn o.a.: Benelux, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk maar ook in bijv.: Spanje, Portugal, Italië, Scandinavië, Groot Brittannië en oost Europese landen weten wij de weg.

Materieel

Binnen onze onderneming beschikken wij over 25 moderne eigen trucks welke altijd in topconditie verkeren. De moderne vloot voldoet aan alle huidige milieuvoorschriften waardoor wij zeer efficient en milieu vriendelijk opereren. Al onze voertuigen zijn ADR uitgerust – onze vakbekame chauffeurs vervoeren regelmatig gevaarlijke stoffen. Tevens zijn onze auto's voorzien van voertuigvolgsystemen - zo weten wij altijd waar uw lading zich bevindt.

Het materieel is zeer divers zo kunnen wij ieder type en formaat Zeecontainer vervoeren. Van 20´ft /2x20’ft /30’ft/ 40’ft/40'ft + 20'ft op 1 truck (zgn. LZV vervoer)tot 45’ft. Hiervoor beschikken wij over multifunctionele containerchassis, combitrailers, combi’s & LZV voertuigen.

Genset vervoer

Temperatuur gevoelige goederen vergen extra aandacht en worden daarom veelal in het belang van de voedselketen vervoerd d.m.v. een genset. Het zgn. Genset Container transport waarborgt de juiste temperatuur van de lading gedurende het gehele transport traject. Wij beschikken daarom over diverse chassis met genset waarmee wij een reefer Container kunnen voorzien van stroom gedurende het transport alsmede bij ons op de locatie zijn voorzieningen om een reefer aan te sluiten. 

Logistieke Service

Niet alleen zijn wij een betrouwbare container transporteur onze service is zeer divers en gaat verder. Wij kunnen klanten uitgebreid informeren, maar ook voorzien van de juiste eventuele voor & nazorg. Desgewenst verzorgen wij opmaak van benodigde douanedocumenten, in-uitklaring van uw goederen en bemiddelen wij in uw transport wens. Door de juiste toepassing, planning en service kunnen wij in vrijwel alle gevallen voldoen aan uw transportwens.

 

Containervervoer