Heeft u een vraag over onze diensten of wilt u een offerte aanvragen?

Of bel: 0348 - 45 22 49

Containervervoer

Vervoer van nationaal & internationaal zeecontainer vervoer behoort tot onze dagelijkse veel beoefende bezigheden. Binnen dit aanbod kunt u ons beschouwen als een zeer betrouwbare en ervaren container transporteur in al zijn facetten maar ook als logistiek-, dienstverlener.

Zeecontainervervoer

Vanuit de haven van Rotterdam en Antwerpen verzorgen wij graag uw container transporten door heel Europa. Dit kan een eenmalige transport zijn maar kan ook op projectmatige basis zijn. Grote aantallen en partijen organiseren wij dagelijks. Ook verzorgen wij containervervoer van en naar andere Europese havens en achterland terminals. Desgewenst wordt lading op een andere modaliteit geplaatst. Door de juiste toepassing en snelle service worden wachttijden verkort en lege kilometers gereduceerd. Tevens verzorgen wij het containertransport one way. Wij verzorgen de one way container transporten van en naar Zuid Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Wij vervoeren uw containers desgewenst naar elke bestemming in Europa landen waar wij op rijden zijn o.a.: Benelux, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk maar ook in bijv.: Spanje, Portugal, Italië, Scandinavië, Groot Brittannië weten wij de weg.

Materieel

Binnen onze onderneming beschikken wij over divers en modern materieel dat altijd in topconditie verkeert en voldoet aan de huidige milieuvoorschriften. Al onze voertuigen zijn ADR uitgerust – onze vakbekwame chauffeurs vervoeren regelmatig vervoer van gevaarlijke stoffen. Tevens zijn onze auto's voorzien van voertuigvolgsystemen - zo weten wij altijd waar uw lading zich bevindt. Wij beschikken over multifunctionele containerchassis, diverse genset chassis waarmee wij reefers kunnen voorzien van stroom gedurende transport, combi’s en combitrailers & LZV. Zo is het mogelijk om ieder soort en formaat container op iedere gewenste wijze te vervoeren. Van 1x 20´ft /2x20’ft /30’ft/ 40’ft/40'ft + 20'ft op 1 truck - LZV vervoer/ 45’ft/ tot standaard dry van/ High cube containers/ Reefers aangesloten (genset transport)/ Open Top Containers/ Flat racks/ Tank containers e.d. Door de juiste toepassing, planning en service kunnen wij in de meeste gevallen voldoen aan uw transportwens.

Service

Niet alleen zijn wij een betrouwbare container transporteur. Onze service is zeer divers en gaat verder. Wij kunnen klanten uitgebreid informeren, maar ook voorzien van de juiste eventuele voor & nazorg. Desgewenst verzorgen wij opmaak van benodigde douanedocumenten, in-uitklaring van uw goederen en bemiddelen wij in uw transport wens.

Containervervoer