Heeft u een vraag over onze diensten of wilt u een offerte aanvragen?

Of bel: 0348 - 45 22 49

Op- en overslag

De logistieke keten is een aaneenschakeling van activiteiten die nodig is om producten vanaf de fabriek bij de consument te krijgen. Er is altijd vraag naar tijdelijke faciliteiten en rustpunten binnen de goederenstroom. Om de Op- &overslag, de distributie en het transport zo goed en efficiŽnt mogelijk te laten verlopen, beschikken wij over de juiste voorzieningen.

Op- & overslag provincie Utrecht

Onze centraal gelegen locatie in Benschop (provincie Utrecht) beschikt over een opslagcapaciteit van ruim 2000m2. Op onze locatie beschikken wij over de mogelijkheid om droge goederen verwarmd op te slaan evt. in palletstellingen, om goederen gekoeld op te slaan in koelcellen of om goederen op het buitenterrein op te slaan. Ons bedrijfspand is rondom geheel beveiligd en voldoet aan alle logistieke wensen en eisen van deze tijd.

Desgewenst worden goederen klant specifiek bewerkt (VAL-activiteiten) allen in eigen beheer. Voorkomende bewerkingen zijn bijvoorbeeld: Container stripping/ stuffing, orderpicken, labelen, sorteren, kwaliteitscontrole uitvoeren, assembleren, inpakken e.d. Ook verzorgen wij de juiste en slimme afhandeling van de bijbehorende vrachtpapieren en documenten. Het altijd na komen van onze afspraken speelt ook hier weer een zeer belangrijke rol.